Fiecare deplasare în trafic reprezintă o provocare. Dacă ai avut ghinionul de a intra cu mașina într-o groapă sau să mergi pe un drum afectat, ai atins o bordură sau ai fost implicat într-un accident rutier, este foarte posibil să ai nevoie de serviciile de geometrie roți Iași.

Serviciile de reglaje unghiuri sau geometrie roți sunt efectuate într-un service specializat, cu ajutorul unor echipamente specifice și a unor profesioniști. Această operațiune constă în verificarea celor trei unghiuri despre care o să aflăm în rândurile următoare. De asemenea, o să aflăm și care sunt semnele care ne indică faptul că trebuie să vizităm un astfel de service.

Geometrie roți - servicii și unghiuri verificate

  Într-un service în care sunt oferite servicii de reglaje unghiuri, specialiștii vor analiza și corecta următoare unghiuri ale direcției:

 • Unghiul de cădere
 • Unghiul de convergență
 • Unghiul de fugă

Unghiul de cădere – acest unghi este realizat de roată și asfalt, trebuie privit din față. Acestea pot fi negative sau pozitive.

Unghiul de convergență – unghiul realizat de anvelope și autoturism, trebuie privit de sus. De asemenea, și acesta poate fi pozitiv sau negativ.

Unghiul de fugă – este observat din lateralul autovehiculului și apare între axa pivotului și o linie imaginară, perpendiculară pe sol. Se corectează prin schimbarea anumitor piese din sistemul de direcție.

 • "Am fost la Tudor pentru a-mi rezolva problema cu unghiurile la un Audi A4. Problema s-a rezolvat în cel mai scurt timp. Recomand cu încredere!"

  Mihai
 • "Revin cu placere de fiecare data la Geometrie Roti Iasi pentru ca baietii de acolo sunt profesionisti si lucreaza exemplar."

  Petre
 • "De fiecare data cand am avut cate o problema cu geometria rotilor am mers la Tudor. M-a ajutat in cateva minute. Foarte tari baietii!"

  Alexandru

Detalii despre Geometrie Roți Iași

Suntem pe piață din anul 2015 și de atunci am reușit să mulțumim un număr impresionant de clienți. Cu timpul ne-am dezvoltat atât din punct de vedere al echipamentelor folosite, cât și a echipei. Suntem într-o continuă creștere și ne propunem întotdeauna să devenim mai buni!

Dacă mașina ta prezintă următoarele simptome, este timpul să ne vizitezi:

Scârțâit de roți

Dacă roţile scârţâie, chiar şi atunci când autoturismul rulează cu viteză mică;

Deplasare laterală

Dacă maşina se deplasează în lateral în timpul mersului, atunci când volanul e ţinut drept;

Poziția volanului

Dacă volanul rămâne întors atunci când conduci în linie dreaptă;

Gropi

Dacă ai trecut cu roţile printr-o groapă adâncă, la viteză ridicată;

Condiții nefavorabile de drum

Atunci când circuli frecvent pe şosele foarte proaste sau drumuri desfundate;

Accidente rutiere

Dacă ai fost implicat într-un accident, chiar şi unul uşor, care ar fi putut afecta geometria roţilor.

© Copyright 2022 Geometrie Roți Iași realizat de Ababei Online.